sign up! webstats forums guestbooks calendars
Forum
Forum - Voorwaarden

Beheerders en moderators van dit forum zijn verplicht berichten met vage inhoud zo snel mogelijk te verwerken en/of te wissen. Natuurlijk is het onmogelijk ieder bericht individueel te controleren. Door het aanvaarden van deze voorwaarden wordt geaccepteerd dat ieder bericht de mening van zijn auteur weergeeft en dat beheerders, moderators en de personen die voor het forum verantwoordelijk zijn alleen voor de inhoud van hun eigen berichten verantwoordelijk gemaakt kunnen worden.

U bent daartoe verplicht geen beledigende, obscene, vulgaire, verloochende, gewelddadige of om andere reden strafbare publicaties in dit forum te openbaren. Racistische gedachten en verraderlijke opschriften die privésfeer bedreigen moeten per direct gewist worden. Bij verstoot tegen deze regels zal permanente uitsluiting tot gevolg hebben. Wij nemen ons het recht inloggegevens e.a. aan strafvervolgende instanties door te geven. U verleent de exploitant, beheerders en moderatoren van dit forum het recht berichten naar eigen beoordeling te verwijderen, te verwerken, verschuiven of te blokkeren. U aanvaard dat het voor registratie noodzakelijke bestandgegevens in een database worden opgeslagen

Dit systeem maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Deze cookies bevatten geen persoonlijke gegevens zoals hierboven aangegeven. Ze zijn alleen bedoeld om het forumbezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden om uw registratie te bevestigen of een nieuw wachtwoord te versturen.

Door het afsluiten van de registratie gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ik ga akkoord met de voorwaarden!

Ik ga niet akkoord met de voorwaarden!


 
Shortcut:
Get free forums, guestbooks, calendars, shorturls and web statistics at motigo.
Site Information